duminică, 9 ianuarie 2011

Cedrii sunatori ai Rusiei-Anastasia(cartea I), Vladimir Megre

   "In noaptea in care a luat nastere visul meu, m-am gandit cum sa ajut omenirea sa depaseasca vremurile fortelor intunecate. Planul meu si constiinciozitatea cu care l-am realizat erau precise si realesi ELE l-au acceptat.
    In cartea pe are o vei scrie tu vor fi continute combinatii spontane si formule create din litere si toate acestea vor da nastere sentimentelor luminoase si bune in majoritatea oamenilor. Aceste sentimente sunt in masura sa combata infirmitatile fizice si sufletesti, vor ajuta la nasterea unei noi constiinte, caracteristice oamenilor de maine. Crede-ma, Vladimir, acesta nu e misticism, ci este conform legilor Universului."(p. 182)

"-Intelege, el nu are nevoie de niciun bine material in sensul in care concepi tu binele material. Inca din frageda copilarie va primi si va asimila atatea informatii incat instruirea, inca o data in felul tau de a o intelege, va parea ca ceva ridicol. Va fi ca si cum vei trimite un mare matematician in clasa intai.
In tine se infiripa dorinta de a-i aduce cate o jucarie stupida, dar lui nu-i trebuie deloc aceasta jucarie. Acest gest iti da confort doar tie: << Cat sunt de bun si grijuliu.>> Daca tu crezi ca-i faci un bine, dandu-i copilului o masina sau ceva ce pe la voi este considerat un bun de pret, afla ca, daca vrea, el le poate obtine si singur. Gandeste-te cu calm ce ai putea, concret, sa-i spui fiului tau, ce ai putea sa-l inveti, ce ar putea fi interesant pentru el din tot ce ai facut tu in viata?[...]
-Incearca sa intelegi, Vladimir, cand va incepe sa inteleaga Universul, tu, pe langa el, vei parea o fiinta subdezvoltata. Cu adevarat vrei ca el sa te cunoasca intr-o astfel de lumina? Unicul lucru in masura sa va apropie este nivelul de puritate a gandurilor, dar acesta, in lumea voastra, il pot atinge putini. Tu trebuie sa incerci..."(p. 151)
 
"-Incredibil, tu spui ca fiecare insecta a fost zamislita spre binele omului, dr cum o sa creada lumea care priveste cu scarba si dezgust la gandacii care se tarasc pe mesele din bucatarii? Si ei au fost facuti spre binele nostru?
-Gandacii- a raspuns Anastasia- se tarasc doar pe mesele murdare pentru a culege resturi de mancare, de cele mai multe ori invizibile ochiului uman, pentru a le prelucra si apoi depozita in locuri ascunse. Daca acestia s-au adunat numerosi, adu o broscuta in casa. Si de buna voie vor pleca imediat."(p.83)

"In timpul sederii mele in taiga, cea mai mistica si insolita mi s-a parut capacitatea Anastasiei de a vedea de la mare distanta oameni si situatiile in care se gaseau. Este posibil ca si alti pustnici sa aiba aceasta capacitate.
Ea facea asta cu ajutorul unei raze invizibile si sustinea ca raza o are fiecare om, dar oamenii nu stiu despre ea si nu o pot folosi.
-Omul nu a inventat inca nimic care sa nu existe in natura. Tehnica, multumita careia exista televiziunea, este abia o mizerabila copie a capacitatilor acestei raze."(p. 51)

"Omul poate ghida orice. Este creat pentru a ghida orice.
Raza despre care iti vorbesc eu este compusa chiar din informatiile in posesia omului, din imaginatii, din intuitii, din trairile sufletesti, prin urmare vederea unui anumit vis este o ghidare constienta a vointei omului."(p. 53)

"-Dumnezeu este Intelectul interplanetar, este Adevarul. El nu se afla intr-o masa unica. Jumatate din El se afla in lumea extramateriala a Universului. Este complexul tuturor energiilor. Cealalta jumatate a Lui este raspandita in mici particule pe Pamant in fiecare om. Fortele intunecate incearca sa blocheze aceste particule."(p. 57)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu