miercuri, 26 ianuarie 2011

Cedrii sunatori ai Rusiei-Creatia(cartea IV), Vladimir Megre

"Tuturor inceputurilor le slujeste gandul lui Dumnezeu. In materie vie al Sau vis a fost transformat. Iar faptelor umane, mai intai le premerg gandul uman si visul. Potentialul creativ al tuturor oamenilor de pe Pamant este acelasi, doar ca fiecare isi foloseste capacitatile in felul sau. Libertatea este deplina si pentru asta i-a fost data omului. Libertatea exista!..."(p. 9)

"-Priveste, Universule, priveste! Uite-l pe fiul Meu! Omul! Uite-l, pe Pamant el sta! Materializat! Si in el particulele tuturor energiilor Universului se afla! Pe toate planurile existentei el traieste. Dupa chipul si asemanarea Mea el este si in el particulele energiilor voastre toate salasluiesc, asadar, iubiti-l! Iubiti-l voi pe el!
Fericire tuturor celor ce sunt, el va aduce.El este creatie! El este nastere! El este totul din fiecare! El, o noua creatie va zamisli si de-a pururea el va dainui prin neintrerupta sa re-creatie."(p. 16-17)

"...dar pe atunci bolile de om nu se luau. Veac dupa veac, viata celulelor corpului lunga era, si chiar de-i era dat ca, obosita, celula sa moara, atunci pe loc se nastea alta plina de energie si o inlocuia pe cea batrana. Corpul uman putea trai atat cat Sufletul sau si mintea-si doreau.[...]
-Cand tu fumezi sau bei alcool, cand in orasele cu aer irespirabil de fumul puturos traiesti si cand cu mancare moarta te hranesti, spune-mi Vladimir, cine de nu tu insuti moartea ti-o apropii?"(p. 26-27)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu